Steun Mundio

VZW Mundio is opgericht vanuit de GROS, de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking van Brasschaat. In opdracht van de GROS neemt de vzw de praktische organisatie van enkele evenementen in het kader van mondiale vorming op zich. Daarbuiten organiseert of ondersteunt de vzw verschillende andere activiteiten rond de Noord-Zuidproblematiek. VZW Mundio draait uitsluitend op vrijwilligers.

In januari-februari 2015 is het weer zover. Dan zijn we weer volop in de weer om opnieuw 6000 jongeren te ontvangen. Wil je meewerken aan de volgende Wereldmeerdaagse?
Heel graag! Dat mag je nu al laten weten aan vrijwilligers-verantwoordelijke Mieke Van Loon: mievanloon@hotmail.com of aan Patrick Naulaerts: patrick_naulaerts@hotmail.com of Willy Van Bouwel: willyvanbouwel@bouwjan.be.

Maar koken kost ook geld. Geef mondiale vorming een duwtje in de rug. Steun Mundio!
Met een éénmalige gift zijn we heel blij. Maar een constante inkomstenstroom zorgt ervoor dat we ons minder moeten bezig houden met het vinden van budgetten. En dat we ons meer kunnen concentreren op de inhoud.
Een storting van 1€ of 2€ per maand voel je niet, maar vele kleintjes maken één groot, niet? Zo kunnen we de kwaliteit die we willen bieden, blijven bewaken en verbeteren. Download het formulier en bezorg het ons of breng het meteen binnen bij je bank.

Heel veel dank,
Willy Van Bouwel,
Voorzitter Mundio

MUNDIO BE07 0013 6257 5366